Основні теми:

22 вересня 2009 р.

Ринго Джон. Эванс Линда. Дорога на дамаск.


Фантастичний роман
Мені доводилось читати деякі романи Рінго. Такий собі незатєйлівий майстер фантастичного бойовика. Де що було читабельно де що ні. Цей роман позіціонувався як "бойовик - філософська притча". Ну не знаю. Ні першим ні другим він мене не вразив. Нудно, не цікаво. Цілком можливо "постарався" перекладач. Трохи почитав, трохи погортав, видалив.

Зверну увагу читачів на  досить непогану бойову серію Джона Рінго - Наследіє Аллденати. Книга не позбавлена нудотності та надлишку військової термінології. Але сама ідея та масштаб дуже непогані. Автор як зумів змалював дійсно ТОТАЛЬНУ війну між людством та інопланетними загарбниками. Причому саме з точки зору безпосередніх учасників. Коли читав іноді навіть ставало моторошно. Дуже реалістично. Поки виклали три романи. Наприкінці третього наші з вами справи були ДУЖЕ ПОГАНІ. Досі не знаю чим все скінчилось.

Зауважу, у своєму блозі я даю посилання на на вільну бібліотеку Лібрусек, але бібліотека знаходиться під постійною хакерською атакою яку ініціюють жадібні правовласники. Тож як бібліотека не доступна, користуйтеся одним з FB2 пошуків про який я писав раніше.

Оцінка 2/10
Рекомендація: марно згубите час
Книги автора на Лібрусеке

Немає коментарів:

Дописати коментар